Πολιτιστικός Σύλλογος

2024-02-12

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας

Ικανοποιητική η προσέλευση


Πραγματοποιήθηκε χθες, 11 Φεβρουαρίου 2024, η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό περιβάλλον, στην ταβέρνα, "Ο Χρήστος", Δουκίσσης Πλακεντίας 34, Χαλάνδρι,

Η συμμετοχή των χωριανών στο κάλεσμα του Δ.Σ. σε μια χωριανική, καθαρά, σύναξη, που στόχευε στην ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος και την επανεκκίνηση κατά κάποιο τρόπο των σχέσεων των χωριανών, που δοκιμάστηκαν σ' αυτά τα 3-4 χρόνια της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Προσήλθαν περί τα 110 άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεραϊδιώτες.

 Πολύ καλή και η μουσική ορχήστρα με ωραία τραγούδια που παρακίνησαν πολλούς να ¨ρίξουν" κι ένα χορό.

Ο πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους χωριανούς για την ιδιαίτερα ικανοποιητική προσέλευση και ζήτησε να υπάρχει και στην επερχόμενη Γ.Σ. του Συλλόγου, ανάλογη συμμετοχή. Αναφέρθηκε και στην έγκριση από την Περιφ. Ενότητα Τρικάλων του ποσού των 20.000 ευρώ που είχε ζητήσει ο Σύλλογος για εργασίες ανακαίνισης του νερόμυλου στο Ρεματάκι και γενικά για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Σημ.: Το φλουρί "έπεσε" στον Αποστόλη Χρ. Ντίνο.