Κοινωνικά

Παρακαλούμε τους χωριανούς και συμπατριώτες, στην περίπτωση που μαθαίνουν κοινωνικά εν γένει γεγονότα (γεννήσεις, θάνατοι, ενδιαφέρουσες επιτυχίες σε διάφορους τομείς κ.α.), σχετικά με τη Νεράιδα και τους ανθρώπους της, να μας ειδοποιούν έγκαιρα, προκειμένου να ενημερώνουμε άμεσα τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του Συλλόγου. Η ειδοποίηση μπορεί να γίνει με τη διαδικασία χρήσης της φόρμας επικοινωνίας (βλ. μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ), αλλά και με ένα απλό τηλεφώνημα στη διαχείριση της ιστοσελίδας (κιν. 697 477 0477). 


Θάνατοι:

Παναγιώτης Καρακώστας - Βασιλική Καρακώστα: Μαζί στη ζωή και στο θάνατο

Σήμερα 26 Μαρτίου 2024, έφυγε απ' τη ζωή ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Καρακώστας, σε ηλικία 92 ετών, πέντε μέρες μετά το θάνατο της συζύγου του, συγχωριανής μας Βασιλικής Καρακώστα..

Ο Παναγιώτης Καρακώστας απ' τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Νεραϊδιωτών Τρικάλων και το μακροβιότερο, προσέφερε πολλά στο Σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε πάνω από 5 δεκαετίες, είτε από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου είτε από τη θέση του Γεν. Γραμματέα είτε από τη θέση του μέλους του Διοικ. Συμβουλίου είτε του απλού μέλους του Συλλόγου. Ακόμα εκπροσώπησε το Σύλλογο Νεραϊδιωτών στο Διοικ. Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ασπροποταμιτών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του συγχωριανού μας θα γίνει αύριο, 27 Μαρτίου, ώρα 11 π.μ. στην εκκλησία Τιμίου Προδρόμου και η σορός του θα ενταφιαστεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού, όπου κηδεύτηκε και η σύζυγός του Βασιλική, το περασμένο Σάββατο, 23 Μαρτίου 


Η neraida.net 

και το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεραίδιωτων συλλυπουνται τους οικείους τους 

Γεννήσεις
.

ΓάμοιΒαφτίσεις

Η συγχωριανή μας Βάγια Δημ. Παφίλη και ο σύζυγός της Βασίλης  Παπαζήσης, βάφτισαν το γιο τους στις 17 Ιουνίου, στην εκκλησία της Παναγίας Τουρλιανής  Μυκόνου και τον ονόμασαν ΔΗΜΗΤΡΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

 Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεραϊδιωτών και την neraida.net,  ευχές στους ευτυχείς γονείς και παππούδες. Να 'ναι πάντα γερό και τυχερό και να τους χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές.