Κοινωνικά

Παρακαλούμε τους χωριανούς και συμπατριώτες, στην περίπτωση που μαθαίνουν κοινωνικά εν γένει γεγονότα (γεννήσεις, θάνατοι, ενδιαφέρουσες επιτυχίες σε διάφορους τομείς κ.α.), σχετικά με τη Νεράιδα και τους ανθρώπους της, να μας ειδοποιούν έγκαιρα, προκειμένου να ενημερώνουμε άμεσα τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του Συλλόγου. Η ειδοποίηση μπορεί να γίνει με τη διαδικασία χρήσης της φόρμας επικοινωνίας (βλ. μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ), αλλά και με ένα απλό τηλεφώνημα στη διαχείριση της ιστοσελίδας (κιν. 697 477 0477). 


Γεννήσεις:

Γάμοι:

Βαφτίσεις:

Θάνατοι:

Άλλα δύο μέλη της, τη Σωτηρία και το Γιώργο, πενθεί η νεραϊδιώτικη κοινωνία τις τελευταίες μέρες. 

Η Σωτηρία, σύζυγος του συγχωριανού μας Νίκου Κων. Καρακώστα, έχασε την άνιση μάχη για τη ζωή, που έδινε τον τελευταίο καιρό και έφυγε στις 16 Ιανουαρίου. Η σορός της Σωτηρίας μεταφέρθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπου, προχθές, 18 Ιανουαρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, έγινε η σεμνή τελετή  της αποτέφρωσης, κατά επιθυμία της ίδιας της εκλιπούσης και του συζύγου της.

Ο Γιώργος Θεοδ. Βλαχογιάννης μετά από μια άνιση μάχη που έδωσε κι αυτός για τη ζωή, τα τελευταία χρόνια, απεβίωσε στις 18 Ιανουαρίου, στο Αϊδίνι Μαγνησίας, όπου και κηδεύτηκε. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεραϊδιωτών και η neraida.net, συλλυπούνται τους οικείους τους.