Άνοιξε το Βακούφκο

2020-06-04

Από χθες, 3 Ιουνίου

Με τη λήξη σχεδόν της καραντίνας, ο Άρης Χήτας, το νέο "αφεντικό" του Βακούφκου, ολοκλήρωσε τις εργασίες που ήταν αναγκαίες και έτσι χθες, 3 Ιουνίου, άνοιξε τις πόρτες του μαγαζιού και δέχτηκε τους πρώτους πελάτες. Κι αν κρίνουμε από τις παρατιθέμενες φωτογραφίες, αλλά και από όσα μας λένε αυτοί που το είδαν, πραγματικά έχει αλλάξει όψη. Όχι μόνο στην μπροστινή κυρίως αυλή, αλλά και στον εσωτερικό χώρο και στην πίσω πλευρά, παντού λάμπει από καθαριότητα.  

Οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν καταγράφονται ως θετικές. Και αν βάλουν τα δυνατά τους θα πάνε καλά και στη συνέχεια. Άλλωστε κάθε αρχή και δύσκολη για τον καθένα. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι χωριανοί όταν δουν την καλή προσπάθεια, θα τη στηρίξουν. 

Χωρίς λόγια
Χωρίς λόγια

Ευχόμαστε στον Άρη καλές δουλειές και να έχει υπόψη του, όπως σημειώναμε και την ημέρα που κατακυρώθηκε υπέρ του ο διαγωνισμός για την ενοικίαση του καταστήματος, πως για να επιτύχει στο έργο που ανέλαβε πρέπει να ακολουθήσει κάποιους βασικούς κανόνες, όπως η υποχρέωσή του να το έχει πάντα ανοικτό, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής, να μην διαπληκτίζεται με τους πελάτες, να έχει καλή και άμεση εξυπηρέτηση και να φροντίζει να υπάρχει πλήρης καθαριότητα, τόσο ατομική όλων των απασχολουμένων στο κατάστημα, όσο και γενική σε όλους του χώρους του καταστήματος. Κανόνες άλλωστε που πρέπει να τηρούνται από όλους όσοι αναλαμβάνουν την ευθύνη ενός χώρου εστίασης.

Μη μου πείτε ότι αυτό το πλακόστρωτο υπήρχε. Κι όμως υπήρχε. Απλά αναδείχτηκε!
Μη μου πείτε ότι αυτό το πλακόστρωτο υπήρχε. Κι όμως υπήρχε. Απλά αναδείχτηκε!

Άρη, σου έλαχε πράγματι να νοικιάσεις το Βακούφκο σε μια δύσκολη περίοδο, όπου πέραν της οικονομικής κρίσης, υπάρχει και ο εφιάλτης του κορωνοϊού. Μπορούν να ξεπεραστούν αυτά ή τουλάχιστο να μετριαστούν οι συνέπειές τους, με τη στήριξη, που πιστεύουμε να υπάρξει, όλων των χωριανών, υπό την προϋπόθεση πάντα, να τηρηθούν και από μέρους σου τα όσα αναφέραμε παραπάνω. 

Καλό καλοκαίρι, και καλές δουλειές!