Ειδήσεις 

2018-06-27

Απ' το Σύλλογο και το χωριό

Με έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για το πρώτο έτος της θητείας του Διοικ. Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Νεραϊδιωτών, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου στην αίθουσα του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις επικείμενες δραστηριότητες του Συλλόγου, το καλοκαίρι στο χωριό (βλ. πρόγραμμα εκδηλώσεων σε άλλη ηλεκτρονική σελίδα της ιστοσελίδας μας), όπως επίσης και για άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν το χωριό, όπως του τα είπε ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κυρ. Βλαχογιάννης.

Η ασφαλτόστρωση του δρόμου ως το νεκροταφείο (που θα γίνει αιτία να ασφαλτοστρωθεί και το γήπεδο μπάσκετ), η περίφραξή του γηπέδου μπάσκετ, η περίφραξη του γηπέδου ποδοσφαίρου και μερικές συμπληρωματικές εργασίες αποκατάστασης ζημιών που υπέστη το γήπεδο ποδοσφαίρου, η εκτέλεση κάποιων έργων καθώς και ο γενικός καθαρισμός του χωριού, περιλαμβάνονται στα θέματα που ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στον εκπρόσωπο της Κοινότητας, να επιλύσει άμεσα, με την ανάλογη χρηματοδότηση.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τη Γ.Σ. για την άρση κάποιων εκκρεμοτήτων, όπως είναι η διαχείριση του νερού της βρύσης στην αυλή του σχολείου και αυτής στη στροφή του δρόμου προς το νεκροταφείο, για τη λήψη απόφασης προκειμένου να γίνει συντήρηση στο κιόσκι του χώρου αναψυχής στον Αϊ-Θόδωρο, για μια ακόμα θετική παρέμβαση του Δασάρχη Χρ. Κουτσονάσιου να δώσει στο Σύλλογο 4 τραπεζοπάγκους, 5 ακόμα καλάθους σκουπιδιών και ακόμα 5 παγκάκια (όλα αυτά θα τοποθετηθούν σε κατάλληλα για εξυπηρέτηση των κατοίκων σημεία). Να σημειώσουμε τέλος την καταβολή ποσού 1000 ευρώ που ήρθε να προστεθεί σ' αυτό που διέθεσε με απόφασή του το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, για εργασίες αντικατάστασης της σκεπής της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου Νεράιδας.