Ασφαλτοστρώσεις

2023-12-14

Στον ορεινό όγκο του  Δήμου Πύλης


Ασφαλτοστρώσεις στα ορεινά του Δήμου Πύλης (τα μέσα ενημέρωσης)

Κυρίαρχο μέλημα οι ανάγκες των ανθρώπων και η βελτίωση των υποδομών (Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων)


... Συνεχίζεται η υλοποίηση έργων υποδομής σε όλο το Νομό … Οι εργασίες είναι εντατικές και στα ορεινά του Δήμου Πύλης, όπου πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση από την Ελάτη μέχρι και το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.                       

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε ότι η Περιφ. Ενότητα Τρικάλων έθεσε στην πρώτη γραμμή τον ορεινό όγκο του Νομού, «τόσο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της περιοχής, όσο και για την στήριξη του τουριστικού προϊόντος, καθώς στην περίοδο των εορτών, αλλά και ολόκληρο τον φετινό χειμώνα η περιοχή αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα… Στον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης προχωρούμε σε σημαντικές ασφαλτοστρώσεις, ώστε να κάνουμε πιο άνετη την πρόσβαση στην περιοχή, την οποία το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να επισκεφτούν χιλιάδες επισκέπτες. Είμαστε παρών με έργα και παρεμβάσεις, όπου χρειάζεται, θέτοντας όλα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή τις ανάγκες των ανθρώπων και τη βελτίωση των υποδομών».

Σχόλιο:

Δε θα ισχυριστούμε ότι η βελτίωση των υποδομών και συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου που οδηγεί στα τουριστικά μέρη του Δήμου Πύλης δεν είναι ενέργεια με θετικό πρόσημο. Υπ' αυτή την έννοια χαιρετίζουμε το ενδιαφέρον της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για την υλοποίηση έργων υποδομής στον ορεινό όγκο του Νομού, που θα στηρίξουν το «τουριστικό προϊόν» στην Ελάτη και το Περτούλι. Ας μας επιτρέψει όμως ο κ. Περιφερειάρχης να του υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει η Περιφερειακή Ενότητα να κοιτάξει και προς την αριστερή μεριά του ορεινού όγκου και να προβεί κι εκεί σε ανάλογες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, το οποίο σε πολλά χωριά είναι, επιεικώς απαράδεκτο, οπότε και οι ανάγκες των ανθρώπων είναι πιο επιτακτικές, ανεξαρτήτως αν υφίσταται ή όχι «τουριστικό προϊόν.

Μόνο αν γίνει αυτό, θα μας πείσει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, ότι ενδιαφέρεται ΚΑΙ για τις ανάγκες των ανθρώπων, όπως διατείνεται.