Δημοτική Ενότητα Νεράιδας

2019-05-30

Το υψηλότερο ποσοστό στο Μαράβα

Η πιο ... αδικημένη, κατά την πενταετία που πέρασε, Δημοτική Ενότητα του Δήμου Πύλης, αυτή της Δημοτικής Ενότητας Νεράιδας, «αντάμειψε» με το πιο υψηλό ποσοστό την παράταξη «Πρώτα ο άνθρωπος» του επανεκλεγέντος Δημάρχου Κώστα Μαράβα. 

Και για του λόγου το αληθές, δείτε τα ποσοστά και τις ψήφους που έλαβε η δημοτική παράταξη του κ. Μαράβα «Πρώτα ο άνθρωπος», σε κάθε Δημοτική Ενότητα: 

 Δημοτική Ενότητα           ψήφοι                   ποσοστά

Αιθήκων                                 1544                        56,41 %

Γόμφων                                  1791                        46,46 %

Μυροφύλλου                         245                          62,82 %

Νεράιδας                                499                          62,85 %  

Πιαλείων                              1610                          57,69 %

Πινδέων                               1001                          53,42 %

Πύλης                                   1429                          45,19 %

Καλή τετραετία Δήμαρχε και καλή δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας.

Σημείωση: Θέλουμε να πιστεύουμε πως στη δεύτερη (συνεχόμενη) αυτή θητεία σας, εσείς ως Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσετε μεγαλύτερο βάρος στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Νεράιδας, την πιο ορεινή και απομακρυσμένη του Δήμου Πύλης και θα αντιμετωπίσετε με τη δέουσα σοβαρότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. . Και βέβαια το προαναφερόμενο γεγονός για τα ποσοστά, δε δημιουργεί από μόνο του «δικαίωμα» για ευνοϊκή μεταχείριση, έχει όμως και η περιοχή αυτή το δικαίωμα να απαιτήσει από τη δημοτική αρχή, να επιδείξει η τελευταία το ίδιο ενδιαφέρον που επέδειξε για τις άλλες δημοτικές ενότητες. 

Ίσως στο παραπάνω σκεπτικό μας να προβάλατε τον ισχυρισμό ότι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχει η κάθε Κοινότητα θα πρέπει και να τα υποβάλουν στο δημοτικό συμβούλιο οι πρόεδροι των κοινοτήτων που, κατά τεκμήριο, τα γνωρίζουν καλύτερα. Και θα συμφωνούσαμε σ' αυτό, καθόσον πως μπορεί κανείς να εγκαλέσει το Δήμαρχο ή το Δ.Σ., όταν π.χ. υπάρχει Πρόεδρος Κοινότητας που δεν έχει υποβάλει εγγράφως ούτε ένα θέμα που αφορά την Κοινότητά του, καθόλη τη διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου;