Έγινε η Γεν. Συνέλευση

2019-04-09

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Απριλίου η Γεν. Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Νεραϊδιωτών. Στη διάρκεια των εργασιών της ο Πρόεδρος παρουσίασε το διοικητικό απολογισμό, ο Ταμίας τον οικονομικό και μετά από συζήτηση, διευκρινίσεις επί του απολογισμού και παρεμβάσεις μελών για διάφορα θέματα, ψηφίστηκε ομόφωνα απ' τα παριστάμενα μέλη, που αποτελούσαν νόμιμη απαρτία, ο γενικός απολογισμός.

Στη συνέχεια και μετά από μια συζήτηση, που διεξήχθη σε ένα άριστο καλό κλίμα, σχετικά με την εκλογή νέου Δ.Σ., υπήρξε η πρόταση του Προεδρείου που ομόφωνα υποστήριξε η Γενική Συνέλευση, να παραμείνει στη θέση του και για την επόμενη διετία, το απερχόμενο Δ.Σ.  

Τελικά σύσσωμο το απερχόμενο Δ.Σ., αποδέχτηκε την πρόταση και αποφάσισε να συνεχίσει και για την επόμενη διετία την προσφορά του στο Σύλλογο και με εκφρασμένη τη βούληση όλων των παρισταμένων να του παράσχει ενεργά βοήθεια όποτε χρειαστεί.

Να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. αποτελούν τα εξής μέλη του Συλλόγου: Αθανασιάδης Παύλος, Αλειφτήρας Δ. Κώστας, Γώγος Κ. Δημήτρης, Καρακώστας Σάκης, Νίκου Βάγια, Ντίνος Ι. Δημήτρης, Σκίτζης Χάρης.