Έγινε η Γεν. Συνέλευση

2022-05-10

Μετά την παρέλευση έτους λόγω κορωνοϊού

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαϊου 2022 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Νεραϊδιωτών Τρικάλων, μετά από επανειλημμένες αναβολές λόγω της επιδημίας. Το απερχόμενο Δ.Σ., του οποίου η τακτική θητεία είχε λήξει στις 19-4-2021, παρέμεινε υποχρεωτικά για ακόμα ένα χρόνο στη θέση του. Έτσι μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες και μετά την άρση των κυβερνητικών μέτρων,  κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου σε έκτακτη Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

2.  Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.


Με ομόφωνη απόφαση της, η Γενική Συνέλευση ψήφισε τον Οικονομικό Απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, για το από 19-4-2019 μέχρι 7-5-2022 χρονικό διάστημα, όπως και με ομόφωνη απόφασή της εκλέχτηκε  το νέο Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη του Συλλόγου:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Βασίλειος - ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Βάγια - ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Κατερίνα - ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Μερόπη - ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Χαράλαμπος - ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ Θωμάς - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Όλγα.

Η θητεία του νέου Συμβουλίου αρχίζει από την ημέρα που θα παραλάβει από το απερχόμενο Δ.Σ. και λήγει μετά από 2 χρόνια, την ημέρα που θα παραδώσει στο επόμενο Δ.Σ.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση της Γ. Σ., εκλέχτηκε και η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη του Συλλόγου:
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ Νίκος - ΖΑΧΟΣ Λάμπρος - ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ Δημήτρης