Η σύνθεση του νέου Διοικ. Συμβουλίου

2024-04-24
Από το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΡΑΪΔΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, που αφορά αποφάσεις που έλαβε στην πρώτη συνεδρίασή του, στις 23/4/2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που αναδείχτηκε από τις αρχαιρεσίες της 21/4/2024, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση και αποφάσισε, ομόφωνα, τα εξής:

1. Συγκροτήθηκε σε σώμα, με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος : ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Βασίλης

Αντιπρόεδρος: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Χαράλαμπος

Γεν. Γραμματέας: ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ Θωμάς

Ταμίας: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Βάγια

Υπεύθ. Έργων - Διαμ/των: ΠΑΦΙΛΗΣ Στάθης

Αντιπρ. στη Νεράιδα – Υπεύθ. Λαογρ. Μουσείου: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Μερόπη Αντιπρ. στην Άρτα - Υπεύθ. Πολιτιστ. Σχέσεων: ΠΑΠΠΑ - ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Ρούλα


2. Όρισε εκ νέου υπεύθυνο της ιστοσελίδας του Συλλόγου "neraida.net" το Χρήστο Μαντέλλο, προς τον οποίο εκφράζει, ομοφώνως, και δημόσια, τις ευχαριστίες του, για τη σημαντική, ουσιαστική και πολλαπλή βοήθειά του. Ειδικότερα για την ενασχόλησή του στη διαχείριση της ιστοσελίδας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και πρόσφατα για την καταλυτική του συμβολή στη ριζική τροποποίηση του καταστατικού, οι νέες διατάξεις του οποίου ευνόησαν να καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής σε αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

3· Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στους εκλογικούς αντιπροσώπους του Συλλόγου:

Σπύρο Νεραϊδιώτη και Αποστόλη Αθανασιάδη (Άρτα)

Γιώργο Οικονόμου και Βασίλη Μαντέλλο (Τρίκαλα)

Ιερέα Αποστόλη Οικονόμου και Χρήστο Καρακώστα (Νεράιδα)

Δημήτρη Ζάχο (Βόλος)

για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας

4. Εκφράζει τις ευχαριστίες του στη συγχωριανή μας δικηγόρο Νατάσα Κ. Γώγου, που επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ολοκλήρωσε τάχιστα τις διαδικασίες για την έγκριση των τροποποιήσεων του καταστατικού από το Ειρηνοδικείο, με αποτέλεσμα την ημέρα των εκλογών, να ισχύσουν οι διατάξεις του νέου (τροποποιημένου) καταστατικού.

Στέλνει σε όλους τους χωριανούς ένα νεραϊδιώτικο χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν στην πιο μαζική ψηφοφορία από συστάσεως του Συλλόγου. Η ευρεία συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και η πανηγυρική ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, αποτελεί για τα μέλη του Δ.Σ., εντολή, αλλά και δύναμη να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στο Σύλλογο και το χωριό μας.