Μετά τη χθεσινή επέλαση του χιονιά…

2021-02-15

Μια λαμπερή λιακάδα στο πανέμορφο λευκό το
πίο   

... Όπως συμβαίνει, σχεδόν πάντα, μετά την τρικυμία ακολουθεί η γαλήνη, μετά την καταιγίδα το ουράνιο τόξο, μετά τη χιονόπτωση ένας λαμπερός ήλιος. Έτσι λοιπόν  και σήμερα, στις 15 του Φλεβάρη, στη Νεράιδα, μετά τη χθεσινή κακοκαιρία που έφερε μαζί της πολλά προβλήματα (με κυριότερα αυτά της διακοπής της ηλεκτροδότησης και της επικοινωνίας), ακολούθησε μια ηλιόλουστη μέρα, που διασκέδασε αρκετά το βαρύ κλίμα της χθεσινής. Και βέβαια, παρά την ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία όλη τη μέρα σήμερα δεν ξεπέρασε, ούτε καν το μεσημέρι, τους -5 βαθμούς.

Πρέπει να σημειωθεί και το γεγονός πως από χθες βράδυ, τα συνεργεία της της ΔΕΗ, κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής, ενώ σχεδόν μηδενίστηκαν οι συχνές διακοπές στην τηλεφωνική επικοινωνία.

Εν τω μεταξύ δυο μέρες πριν τη χιονόπτωση, διορθώθηκε προσωρινά το ρήγμα που είχε υποστεί ο δρόμος, με την υπόσχεση, ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες (καιρός και ... κορωνοϊός), θα ληφθεί μέριμνα ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Οψόμεθα !!! ...

Πεντακάθαρο (!) το Βακούφκο
Πεντακάθαρο (!) το Βακούφκο