Παρεμβάσεις...

2024-06-09

Δρόμος προς το Δεντράκι, Τσιλμιντού, βρύση Νεράιδας

 Μετά από αίτημα του Προέδρου, για καθαρισμό και βελτιώσεις σε αγροτικούς δρόμους, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έδωσε εντολή μετακίνησης για τη Νεράιδα, του ειδικού εκσκαπτικού μηχανήματος. Έτσι ο άριστος χειριστής μηχανημάτων έργου και άξιος δουλευτής Βαγγέλης Χονδρός, έκανε τις ακόλουθες παρεμβάσεις στους δρόμους προς Δεντράκι, Τσιλμιντού και βρύση Νεράιδας:


Βελτιώθηκε αισθητά, ο δρόμος που οδηγεί στη βρύση στο Δεντράκι, με καθαρισμό και διαπλάτυνση σε κάποια σημεία που χρειαζόταν. Επίσης καθαρισμός, έγινε και στο δρόμο που οδηγεί στη βρύση του Τσιλμιντού. Αναμένεται, εντός των ημερών να σταλεί ο εκσκαφέας για τη συνέχιση της διάνοιξης μέχρι τη θέση Βαριάννια.  


Η τρίτη παρέμβαση ήταν η πιο δύσκολη. Ο αγροτικός δρόμος που οδηγεί ως τις Λάκες από τη μια και ως τη βρύση της Νεράιδας από την άλλη, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Βαγγέλης, ο οποίος κάθε φορά που για διάφορους λόγους φτάνει ως εκεί, γεμίζει με αισιοδοξία όλους τους Ορεινούς, είναι ως ένα μεγάλο βαθμό προσβάσιμος, ενώ για αυτοκίνητα τύπου τζιπ είναι πολύ εύκολος.Η τοποθέτηση του καλωδιοκατανεμητή (ΚΑΦΑΟ) του ΟΤΕ, στη θέση μπροστά από το κοινοτικό γραφείο (προφανώς για λόγους ενίσχυσης σήματος WI-FI), είχε σαν αποτέλεσμα τη μετακίνηση του Χάρτη τοποθεσιών, σε πιο εμφανές σημείο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, αλλά και πιο προσβάσιμο.