Ορίστηκαν οι Αντιδήμ.

2019-08-30

Ο Σωτ. Χαντζής αρμόδιος στις Δ.Ε. Νεράιδας-Πινδέων-Μυροφύλλου

Oρίστηκαν, από το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, οι αντιδήμαρχοι που για τα δυο επόμενα χρόνια, στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, θα έχουν την εποπτεία στους διάφορους τομείς δραστηριότητας, όπως και την κατά τόπο εποπτεία, στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Οι Αντιδήμαρχοι και οι καθ' ύλη και κατά τόπο αρμοδιότητές τους, έχουν ως εξής:

Τζάνης Βησσαρίων,  Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας και παράλληλα αναπληρωτής Δημάρχου

Χαντζής Σωτήριος,  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αρμόδιος για τις "ορεινές" Δημοτικές Ενότητες Νεράιδας, Πινδέων, Μυροφύλλου.

Ζούρτος Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείεας, αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Γόμφων.

Αγγέλης Σωτήριος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Τουρισμού, αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Αιθήκων.

Δούλαλας Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (καθαριότητας-περιβάλλοντος και Ποιοτητας Ζωής), αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Πιαλείων.

Να σημειώσουμε ότι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε ο Χρήστος Νάκος, ενώ ο Βασίλης Αναγνώστου ορίστηκε Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Πύλης.

Ο Δήμαρχος Κώστα Μαράβας, θέλοντας να δώσει το στίγμα της απόφασής του για την επιλογή των αντιδημάρχων, είπε ότι το μυστικό της επιτυχίας στο Δήμο, κρύβεται στη δουλειά και τη συνεργασία και όχι στην ατομικότητα. Και πάνω απ' όλα, θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι συνεχώς στο κεντρικό σύνθημα της δημοτικής παράταξής μας: «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»