Έγινε η δημοπρασία για τη νέα εκμίσθωση

2020-03-07

Ο Άρης ΧΗΤΑΣ, το νέο "αφεντικό" του Βακούφκου

Έγινε χθες (6 Μαρτίου 2020) στα Τρίκαλα η δημοπρασία, για την εκμίσθωση του Βακούφκου καταστήματος, που ανήκει στην κυριότητα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νεράιδας. Η όλη διαδικασία της δημοπρασίας που είχε προκηρύξει με τη μέθοδο της κλειστής προσφοράς, το εκκλησιαστικό συμβούλιο, ολοκληρώθηκε σύντομα, καθόσον υπήρξε μόνο ένας που υπέβαλε προσφορά και ως εκ τούτου ήταν αυτός στον οποίο κατακυρώθηκε η δημοπρασία. Πρόκειται για το χωριανό μας Βησσαρίωνα (Άρη) ΧΗΤΑ, ο οποίος θα είναι ο νέος ενοικιαστής του Βακούφκου, για την επόμενη 5ετία.

Η σύμβαση που θα υπογραφεί απ' τα δύο μέρη, θα ξεκινά από 1ης Απριλίου 2020 και η διάρκειά της θα είναι 5ετής (31η Μαρτίου 2025). Μέσα σε 15 μέρες από τη Δευτέρα, καλείται ο προηγούμενος ενοικιαστής να παραδώσει το κατάστημα στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και ο νέος ενοικιαστής υποχρεούται να ανοίξει το κατάστημα την 1η Απριλίου, το αργότερο. 

Ευχόμαστε στο νέο αφεντικό του Βακούφκου καταστήματος καλές δουλειές και να έχει υπόψη του πως για να επιτύχει στο έργο που ανέλαβε πρέπει να ακολουθήσει κάποιους βασικούς κανόνες (που ισχύουν για οποιονδήποτε αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Βακούφκου μαγαζιού), όπως η υποχρέωσή του να το έχει πάντα ανοικτό, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής, να μην διαπληκτίζεται με τους πελάτες, να έχει καλή και άμεση εξυπηρέτηση και να φροντίζει να υπάρχει πλήρης καθαριότητα, τόσο ατομική όλων των απασχολουμένων στο κατάστημα, όσο και γενική σε όλους του χώρους του καταστήματος.